Followers

Wednesday, December 15, 2010

budax gemok yang comel :D

oohhh yeahhh :D tajok atas tuh macam pelik kan ? hahahhahaha :D act saya na cite tentang sorang budax kecik nie .. die tersangatt lar comel +++ haishhh .. memang jatoh cinta lar sama itu budax walaupon die tuh gemok .. hahahhahahhahhahahha :D eyh, eyh .. mesti fikir laen kan .. mesti fikir saya cakap tentang budax lelaki yang saya minat .. amboii ! jaoh betol awak sume fikir eyh :D act , budax tuh baby lar :D name die muhammad adam danish :) umo die pulak 7 bulan :) sumpa comel weyhhh muke die .. saya ta tipu .. hee :D haaa .. if ta percaye .. meyh, meyh na tunjuk gambar die :D
comel kan ? :D


hahahahhahahahaha :D kecik-kecik da pandai pose :D


hahahahhahahhahaha :D shin chan lah ! :D

anak patung meyh :D



haaaaaa .. comel kan, comel kan ? cousin(s) saya cakap muke die macam shin chan .. hahahha :D memang pon .. tapi die lagi comel daripada shin chan tuh :D and, and die sangat susa untuk gelak .. setakat nganga mulut je biler die suke .. cehh .. sangat sombong ini budax .. hahhaha :D and, and hanphone saya da bape kali da kene gigit dengan die nie .. ganas kan ? :D naseb lah awak nie comel wahai budax :D biler saya ta dukung die mesti die pandang2 je saya then buat muke comel die tuh .. bodek meyh .. hahhaha :D da lar gemok , memang ta larat na dukung die lame-lame .. hahahha :D


P/S:iloveyoulahmok <3 confirm kakyong rinduu danish nanti biler kakyong da balik segamat .. huu :( jaga diri elok-elok eyh budax kecik <3

9 comments:

Anonymous said...

saya pun penah dkung itu budak meyh :)
hahaha ;p

*cik*reen* said...

muke kite sme dgn budax itu.. :D

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

anonymous:heee :D

cikreen:hahahhahha :D
yela2
tapi itu budax lagi comel okayy :D

Anonymous said...

siapbudak demok ni? comel giler wehhhhhhhhhhhh !!!! -zue

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

zue:tuh baby yang salu teman mama kite
hahahha :D
comel kan ? :D
tengok lar kakak angkat die nie haa :D

nurulatiqah said...

wey niy yg haritu tuh kan?! aku pon rindu dia seyh... comel nak mati O_O!!!! Bagi aku pinjam la cuti nih, bia aku jaga die, heeeeee :P

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

tiqa:hahahahaha
dapat pulak
die makin gemok weyh :D
tabole pinjam2
sewa bole lar :D

Anonymous said...

apehal la si syera ni pinjam adikk ak lak oiii..
huhuhuhuhu

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

hahhahahahaha :D
perasan pulak ini orang :)

Post a Comment