Followers

Sunday, April 24, 2011

bosan yang teramat kat bilik SAB 121 D -,-"

korang boleh faham ta betapa bosan nye bila da tatau na buat ape.. korang boleh faham ta ?? okayy emosi terlebih .. okayy serious bosan sangat2 .. na study pon cam tade mood je na study .. paper ari selase kan .. lepak2 ah dulu .. rest kan otak nie .. da stress sangat da nie .. dengan macam2 hal lagi .. adoi ! -,-" duk kat bilik macam orang bodoh je .. serious .. if ta on lappy, maen game kat fon .. ta pon duk kat atas katil tido ah pe lagi :) ta pon tengok movie dengan kawan2 a.k.a jiran bilik :) tuh pun bosan gak bila dorang tengok cite2 yang banyak darah -,-" ta pon on9 sume yang bole di on9 .. okayy bosan -,-" ta pon bace blog2 orang .. tuh pun da makin bosan .. pastuh dengar lagu kuat2 .. kalau boleh sampai orang kat bawah pon bole dengar lah (if roomate tade lah) pastuh gossip2 dengan nysa :) pastuh aaaaaaaaaa lupe da watpe lagi ..  




sekarang nie kat segamat sangat panas .. phewwwww -,-" sumpah panas gila ! okayy emosi lagi -,-" heyy mane ta emosi, panas sangat kowt .. serious ta tahan .. if kua na pegi exam .. pening pale kowt cz panas sangat -,-" stress2 -,-"




rasenye cam da terlambat je na wish kat sume .. good luck final exam nanti ! :D special untuk budak2 B3 .. okayy memang terlambat pun cz kite sume da lepas 2 paper .. tapi ade 3 paper lagi kan .. hee :D so good luck jugak ah especially untuk paper QMT 216 nanti .. :) even class B3 da tade .. tapi kite still classmate kan2 :') okayy sedih lah pulak .. macam na nanges .. okayy gedik :D kite sayang awak2 sume tau ta ! :D 




nie gambar mase part 2 :) mase nie tinggal 3 orang je boys dalam class kitorang :) and ade penambahan girls dalam class kitorang :)


gambar mase part 1 asing2 kan ? -,-" nie haa gambar2 nye :)

 nie antara boys kat dalam class BMD1B3 :) ooh hoyy rindu korang sume :) nie dengan miss diana mase last class BEl :)

nie lak antara girls class BMD1B3 :) ade yang da quit and ade yang da amek nurse :') rinduuu korangg sangat ! :D

seriously rindu sangat mase part 1 dulu .. kenal2 kan diri .. HAHA .. lawak2 .. masing2 segan na tegur masing2 .. rindu gila mase tuh .. and and class B3 cam terpinggir sikit ..  independent gila kitorang ! :D macam2 hal dalam class tuh .. :) yang rajin cakap dalam class pun khairil je kowt .. kecoh gak ah .. tapi ramai lecturer cakap class kitorang senyap je .. ta terlalu kecoh .. :) agak ah .. even tade lecturer pun .. class still senyap je .. lebih2 lagi awal2 sem .. :) okayy rindu dorang sangat .. rindu kat class B3 .. :'(

eyh2 .. rase cam da lari topic je -,-" HAHA .. abaikan .. okayy da abes taip .. malas na update panjang2 .. nanti merepek banyak lagi .. hee :D okayy daaaaa :D


p/s:saje gedik2 na tuka font tulisan and wane tulisan .. hee :D

2 comments:

Anonymous said...

alaaaaaaaaaaaa..suwitnyeeeee background ;))
ermmmm..rindunye B3!!!!!!!!!

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

anonymous:macehhhh :D
tapi sape kah anda ?
laki ke pompuan ? -,-"

Post a Comment