Followers

Wednesday, May 4, 2011

berada di rumah ! :)

assalamualaikum :) hello, hello :D okayy rase cam da lambat je na update sal balik rumah .. aah lantak ah .. na update jugak :) okayy .. 1/5 arituh saya ade paper .. paper ECO 211 or macroeconomic .. tuh paper last ! :D act mase jawap paper nie dari pukul 9 sampai pukul 12 .. tapi ade banyak lagi bende yang ta siap lagi .. so kuar jela awal .. dalam pukul 11 camtuh da kuar dari DST (Dewan Sri Temenggung) da .. gila cepat .. HAHA .. after kuar dari DSt je teros balik bilik anta bag dulu .. then teros pegi pejabat Unit Pengurursan Kolej or UPK cz na uruskan clearance .. kelam kabut gak ah .. pastuh singgah unimart pegi beli air then teros balik bilik .. ooh ooh .. saya dengan mira lembu :) pastuh sampai bilik call mama tanye dorang ade kat mane .. and mama suruh bawak barang turun bawah .. okayy .. barang sumpah banyak gila .. ta larat gila turun naek dengan pakai baju kurung .. phewwww -___________- akhirnya berjaya gak ah angakat barang turun bawah :') tinggal barang2 yang berat2 je .. heeee :D pastuh dorang sampai dalam pukul 12 camtuh ah .. then papa kemas2 kan barang dalam keta .. :) pastuh parents mira lembu pon datang :) after salam2 dengan mak die .. teros naek atas na kemas bilik sikit2 .. barang sampai ta muat .. -,-" terpaksa admit barang terlalu banyak -,-" tapi ade barang syahir avart jugak .. so sebab tuh barang ta muat .. :) dalam pukul 5 camtuh baru sampai rumah .. last sekali before sampai rumah pegi singgah mcd .. HAHA .. lapa gila kowt .. tapi take-way je :) pastuh balik .. makan2 .. mandi2 then tido teros :)


okayy tuh je na cite arinie .. na tido .. ngantok da :)


p/s:bila ade kat rumah nie , saya selalu tido awal :) and, and saya suah jarang on fb and ym .. on pon gune fon .. tuh pon just na tengok notification je .. hee :D okayy nunyte2 :) daaaa :D

2 comments:

.miramora. said...

kau tido awal?
saya tidak mempercayai nya :)

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

please awak percaye yang saya tido awal kat rumah
HAHAHA :D

Post a Comment