Followers

Friday, June 17, 2011

kemalasan yang terlampau -,-"

heyy heyy :) lame gila aku tak update blog ni. serious aku rase malas gila nak update blog or nak on fb. sebab ? entah ah. cam takde sebab aku taknak on9. okayy dah cukup seminggu aku kat segamat ni. haihh. class sume okayy :D tapi aku still rase kemalasan yang terlampau untuk pegi class lagi. eh orang cuti lagi kot. ade lagi kawan2 aku yang cuti lagi. sumpah best -___- okayy lupekan sal cuti. heh -______- tak tau nak update ape dah. penat, ngantok, sume ade -,-" ah malas ah nak update !


ok bai !

3 comments:

shela abd rohman said...

haipp !!! wake up!! ta mo malas².. kene rajin²... (^_^)v

NURUL AINI NORAZMAN said...

ettt,.jgn mcm tu,.sian followers awak tau,.^^

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

kak shela:akaaakkkk !
hee :)
baik lah baik lah :)


nurul aini norazman:hee :)
baik lah, baik lah
nanti kite rajinkan diri untuk update okayy :P

Post a Comment