Followers

Saturday, December 31, 2011

selamat tinggal 2011. selamat datang 2012

assalamualaikum and hello gang ! wuuuuu lama gila tak update blog. biasalah orang busy memang camni. :) okayy harini last day untuk tahun 2011. esok dah masuk tahun 2012. esok umur saya meningkat lagi ke satu angka. err dah semakin tua rupanya saya walaupun muka macam budak form 3 lagi. eh HAHA. okayyy start 2012 ni je berderet test setiap jumaat. jadi saya memang takboleh nak selalu balik rumah start tahun depan. -_-

okayy azam 2012 sebenarnya nak jadi semakin matang. yela umur dah 21 kan esok walaupun birthday belum lagi. dah dewasa kan ? tapi perangai tak matang-matang lagi. -_- okayy tuh je azam saya :)

cerita time 2011 plak, tak tau nak cerita apa. ramai yang update tahun 2011 tak best bagi dorang sebab ada benda sedih lah apa lah. yaaaa saya pun ada jugak tapi rasanya every year sama je :) ooh ya yang paling sedih bila cousin saya accident time bulan puasa and wife and anak sulung dia meninggal dunia :'( itu jela benda yang paling sedih. ooh ya 29/12 lepas cousin saya bersalin and dapat anak perempuan ! comel gila ! :D so harini umur dia baru 3 hari. anyonyonyonyo nyomei. HAHA. 


ooh ya ada orang kat cotton on cakap muka saya dan kawan saya tak macam 20. dia cakap muka saya muka form 3. muka budak sekolah. okayyy rupanya tinggi tuh bukan pengukur umur. -_-



p/s : lepasni saya semakin busy dengan test and assignment and trip and macam2 lagi. wuuuu doakan saya boleh buat semua test :) ooh ya busy juga untuk buat persiapan untuk MUET. -_-


okayy itu je untuk entry terakhir tahun 2011. doakan saya berjaya kawan-kawan ! saya sayang anda semuaaaa ! :) semoga tahun hadapan lebih baik daripada tahun yang sebelumnya, insyaAllah :)

3 comments:

nysa_nessie said...

Siapa lah kawan angah yg nampak mcm form 3 tu ? Hahaha -.-

cik ketam said...

2012 dah mula.. harap2 everything's fine (:

L said...

hoho... all d best k..=) bila nk update ag nih..=)

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Post a Comment