Followers

Thursday, April 5, 2012

cerita sepanjang sem nov 2011 - april 2012

assalamualaikum and hello semuaaaaaaaaaa. lama sangat saya tak update blog yang dah err bersawang gila sekarang. last update time new year haritu. amboi lama sangat ni >.< harini bari free sebab dah start cuti sem :) okayy malas nak intro panjang2. okay entry kali ni mungkin ada banyak gambar disebabkan oleh sem ni banyak event. so biar gambar yang menceritakan segalanya. eceh :P 


okayyy, sebenarnya sem ni cam sedih sikit sebab ramai kawan saya yang dah habis diploma. next sem dah tak dapat jumpa dorang dah :'( and yes, next sem saya dah jadi super senior ! wuuuuuuu dah final sem. heeee. okayyyy nah ni gambar2 masa last sem :)




ni time pertandingan kesenian TheMA kat UiTM kampus bandaraya johor bahru. kitorang dapat nombor 1 ! wuuuuuu :D 




semua peserta yang join pertandingan tu :) 



 kitoranggggggg ! :D



 penari perempuan bersama penasihat PAC :)


 my partner time tarian, abie :) 






next event, oh actually event hari inovasi dulu baru pertandingan TheMA ni. tapi takpelah. yang ni time hari inovasi :)




penari perempuan PAC + kaswara bersama penasihat kaswara :)



penari lelaki PAC + kaswara bersama penasihat kaswara :)





next event, dinner unit sukan and KARISMA :)





 with seniors. heee tiera and mabad :)



 with junior, kecik :)



with seniors and juniors :)





last event untuk sem ni ialahhhhhhh. PGN or pre-graduate night. khas untuk budak2 part 6 :')




with tiera :') i'll miss you babe :'( 




penari perempuan :) 




with mabad :)






mereka :)





bersama miza, bulat, abie, kecik and tiera :)






penari lelaki :)







habis gambar bersama budak2 PAC. ni gambar bersama gang senonggeng. oh yeahhh. HAHA okay tengok jela gambar2 kat bawah ni :) 




dengan zue sempat lagi time dalam class malam ecomal kat DK ! :) 







dengan zue. again ! :) 




dengan zue. again :) time ni kat library study untuk last paper, FIN 329 :)




dengan zue lagi. time nak balik shah alam ! :)




time buat activity spontan untuk subject CCT kat taman luar library tu :) bersama fiza and iffa :) 




dengan mighaaaa ! :) kat BK dalam class FIN 329 :)






okay, ni event subject CCT. kitorang kena buat game show. :)


 mereka lagi ! :)




 mereka yang selalu bersama dengan saya :)





with the juniors yang tolong kakak2 senior korang yang comel ni. thanks juniors ! :)





separuh daripada budak2 JBM1115B :)





okay last event untuk class kitorang ialah, BBQ bersama JBM1115B ! :D after paper OM, esoknya terus bersuka-ria di ledang. heee :) okay tengok jela gambar okayyy ! mengalahkan dah habis exam time tu :)


















okay untuk gambar kat gunung ledang ni malas nak letak caption. HAHA tengok sendiri ah perangai budak2 lelaki ni bila jumpa air >.< okay banyak jugak gambar -_- gambar boleh menceritakan semua cerita untuk sem ni. heeeee. okayyyyyyyyy dah cukup gambar untuk entry kali ni. :)


oh ya, ucapan khas untuk tiera. awak, jaga diri okay. kite nak minta maaf if selama kita kenal, kite ada buat salah kat awak sama ada dalam sedar atau pun tak. awak jangan lupakan kite tau :'( nanti kalau awak datang shah alam, awak kena bagitau kite tau tau. i'll miss youuuuuu ! :') lepasni kite nak menari dengan siapa kalau takde awak :'( apa2 inform kite kayy :')


ucapan khas untuk mimi. mieeeeeeeeee. kite nak mintak maaf kalau selama kita kenal kite ada buat salah kat mie sama ada sedar ataupun tak. sorry mieeeeeeee :') mie jangan lupakan kite tau tau. >.< nanti dah tak dapat nak dengar mie membebel lagi macam makcik tua. HAHAHA. i'll miss you mieeee :')


okay dah ni je ucapan untuk 2 orang seniors yang paling saya sayang ! anyonyonyo :') 




okay dah habis sesi sedih2, nangis2 >.< oh ya isnin ni saya kena balik segamat sebab ada training tarian untuk pergi PIN siri 4 kat teganu ! wuuuuuuu :D jadi start next week saya sangat busy dengan aktiviti tarian. heeeee :D and 18 april, saya dan budak2 tarian gabungan PAC and kaswara pergi teganu untuk 'bercuti' ! jyeahhh ! :D 




okayyy dah sampai ke penutup. dah panjang sangat membebel. heeeeeee :D oh saya dah 21 tahun ! yeayyyy dah dewasa ! dah boleh mengundi. err excited sangat ni :P


ni gambar time saya umur 11 bulan dengan 21 tahun tepat ! heee :D





see saya rasa takde perbezaan langsung time 11 bulan dengan 21 tahun tepat. yaaaa gambar tu time birthday saya baru2 ni. heeee :D





okay semuaaaaaaaa. saya dah habis update. heeee lepasni mungkin akan update pasal PIN pulak okay. :D 






okay bye ! adios ! sayang anda semuaaaaaaaa. muah muah ! :)



8 comments:

si robot comel said...

misi kita di sana jangan lupa,hahahaha,jumpa di yuaitem :D

zu nyomeiiii said...

yaaaaaaaaa..klu sedih+rindu wajib bukak blog awak :')

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

madi: HAHAHA. yaaaaaaa misi utama takboleh dilupakan. okay awak ! :D


zue: memang wajib bukak blog kite kalau rindu masa2 bersama :')

Rtp Farra Arisha said...

me too love to dance! :D you guys seems enjoyed the day as well. hehehe

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

serious ? me too ! yeayyy sepp sikit ! heee :)

Umie Artoqiemie said...

meriahnye. asyik menari je rojenye hahahha!!
enjoy your life! ouwyeah!

Nafisah Ruslan said...

seronoknya.. lepas ni nak habis dah.. bakal rindu zaman diploma pulak nnt.. huhu

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

umie : heeee thanks ! :D


fisah: kannnnnnnnnnn. nanti rindu korang semuaaaa :'(

Post a Comment