Followers

Saturday, January 29, 2011

cerita baru :)

ooohhh yeahhhhhh .. suda berada di rumah(shah alam) .. padahal semalam da sampai da :) heaven gila bila da sampai rumah .. :) okayy .. post kali nie maybe panjang sikit kowt :)yela .. da 1 week kowt ta update blog .. korang na tau ta .. kat segamat asyik ujan je .. and, and .. kawan saya cakap .. segamat da banjir da pon .. okayy .. abaikan .. act, na bagitau nie .. mase ari selasa ari tuh .. otw na pegi blok kayangan yang jaoh kat atas bukit cz class bel kat situ .. + dengan ujan lagi .. gila mencabar .. hahaha .. kitorang pon stop lar kejap kat DST .. and sempat lar kitorang amek gambar .. cehh, cehh .. over gila .. hahaha .. tapi sikit jela yang saya bole upload dalam nie cz kawan saya bagi dalam 3 je gambar .. :) okayy .. nie antara gambar2 yang kitorang amek ari selasa ari tuh :)


 with hana :) okayy ifa termenung dengan gaya yang agak sopan :D


 saya comel .. yeahh .. HAHA :) ifa pon sebok gak :)


with hana yaww :) suke pic nie :)


okayy .. dengan keadaan ujan pon .. kitorang still bole posing okayy .. hahaha .. gedik gila kan :) to hana .. akhirnya .. ade jugak picture awak dengan kite kan .. hee :) okayy2 .. awak da ade dalam blog kite :) yeayy :) suke ta, suke ta ? hahaha :D nanti sume kenal awak lar .. hahahahaha .. poyo gila .. 


suda2 .. jangan na perasan sangat .. saya ingat kan kat segamat je yang ujan and sejuk .. tatau pulak kat shah alam pon ujan and sejuk gak .. tapi tadelar macam segamat .. kejap je ujan benti .. pastuh ujan balik .. balik2 rumah je .. terus selsema cz sejuk sangat .. balik shah alam pon sejuk .. memang makin teruk lar selsema .. adehh .. rimas gila .. euwwww .. titew ta sukew demam2 niew .. *macam budak cacat* HAHAHAHAHAHA :D okayy .. selsema makin terok .. tuh lar .. gelak lagi kuat2 .. ishh2 .. 


okayyy .. hampir terlupa .. naseb baek lar si piqa maya elena yang gedik tuh ingatkan .. HAHAHA :D okayy .. semalam saya, piqa and zue balik dengan kak mimi .. best balik naek keta :) pastuh kak mimi na isi minyak kat shell .. then .. tetibe kitorang denga lagu yang bapak jijik gila .. hahahahahahaha .. lagu piqa maya okayy :) pastuh .. kitorang pegi makan kat satu restoren nie .. bole lar makanan die .. tapi yang ta best nyer .. ade kucing .. pehh .. memang ta senang duduk langsung na makan .. then .. kitorang teruskan perjalanan kitorang ke shah alam :) mase otw tuh .. si piqa nie sebok na gossip je .. :) pastuh die lar 1st person yang nampak superman tuh kat belakang .. HAHAHAHAHAHAHA .. lawak gila .. act, superman tuh orang yang bawak moto kat belakang keta kak mimi .. die pakai sweater kowt .. pastuh maybe lar sweater die tuh besa .. so tuh yang nampak macam superman tengah terbang .. HAHAHAHAHAHAHA :D klaka gila .. tapi die bole potong keta kak mimi .. power kan superman tuh ? :) after gossip2 kitorang sume tido .. kesian kak mimi :) penat kowt gossip .. hahaha .. okayy .. after kak mimi anta piqa and zue kat giant section 13 .. si piqa nie bole buat perangai merepek die tuh .. hahahaha .. nie picture die :)


muke innocent gila .. HAHAHAHAHAHAHA :D 


*okayy piqa .. aku tau kau na jugak muncul kat post aku kan .. hahaha .. now muke kau dengan cite kau pon da ade haa :) naseb kau ingat kan aku :)




hadoyyyy !! sumpa da ta tahan dengan selsema nie .. mata da merah + berair .. macam nanges .. adehh .. baru je na buat post nie jadi post terpanjang .. rasenyer macam ta kesampaian je kan .. hahaha .. kene rehat doe .. memang da ta larat sangat da nie na update panjang2 :) sorry guys :) *okayy .. bajet macam ramai orang na bace blog kau ke* hee :) okayy2 .. mau rehat .. da ta larat gila nie .. daaaaaa :)

10 comments:

hana said...

wahhhhh!!! sumpah terharu gile la syiera..
wakakakakaka.. hahaha.. nk gelak guling2 bole x??
pasni klau ttbe jdi pemes sume sbb awk la yer..
muahahaha.. perasaannye aku!!! hahaha.. abaikn.. :)))
nwy, ade gak gmbr kte brdue kn.. n yg pling best msuk gak dlm blog awk yg c0mel ni.. yes!! awk sgt comel.. huhuhuu

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

hana:HAHAHAHAHAHAHA :D
nanges sekarang :)
awak kena berterima kaseh dengan kite lar if awak famous nanti :)
HAHAHAHAHA :D
yeayyyyyy :)
awak pon comel jugak :)

zue said...

hakhakhakkk!!! kelaka giler lahhh.. best kan..atoy nnti balik segamat ngn kak mimi gak ke? jom laaaaahhh..

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHAHAHAHAHAHA
lawak gila kan :)
alaaaaa
ayah kite da beli ticket bus da lar :(

zue said...

lorhhh yeke.. tak ape lah klu begitu .. hoho

Anonymous said...

weh tuka la header bagi gempak sket

MAYA ELENA said...

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHA.
HANYA ITU JE YG MAMPU AKU COMMENT ! KAHKAHKAH

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

zue:okayy :)
jupe kat sane je nanti okayy :)

anonymous:malas ah ! :)
kau na tolong buat kan pon bole
aku tengah malas na fikir sal na cantek kan blog aku nie buat mase sekarang :)
HAHAHA

maya elena yang gdx:HAHAHA
bodo lar kau kan

.miramora. said...

bapak a si maya 2. aku gelak nanges kot now. haha.
taleh blah bwk beg die dgn troli. haha.
ayat titew 2 cm knl je. tgk blog aku plak ade dap dap. haha :D

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
maya tuh kan gila
jadi lar camtuh
kau tau
dalam troli tuh ade turtle die
name turtle tuh sammy
HAHAHAHAHA :D
titew shukeww larr
*bapak jijik
HAHAHAHAHAHAHAHA :D
aku da bace and comment yaw :D

Post a Comment