Followers

Monday, January 31, 2011

sedihhhhhh :'(

arinie na sedih2 bole ? :( da lar shah alam arinie satu ari hujan tanpa henti .. adehh .. sejuk je kat sini .. okayy .. nie bukan topic yang na dibincangkan .. cehh2 .. bajet je kau nie .. pffttt .. -,-" okayy .. beralih kat topic sebenar .. sedih ? yes .. why sedih ? act, saya teringat kat seseorang nie .. tetibe je teringat kat die .. ishh2 .. padahal da lame gila ta contact die .. :( saya rindu die .. cehh2 .. gedik pulak .. HAHAHAHAHAHA :D tabole lar na buat post sedih2 nie .. klaka lar :) eyhh .. serious sedih okayy .. saya teringat kat HZ .. HZ ????? sape tuh ? hee :) bia lar saya sorang je tau :) phewwwwwww .. why tetibe teringat kat die nie ? adehh .. na text die ? tanak ah ! hee :) kitorang da gado da arituh .. pastuh saya na contact balik .. memang ta lar .. tengok .. dua-dua ego .. elok lar tuh .. if kau ta buat die jeles sampai kau dengan die gado .. mende nie ta kan jadi .. sigh .. adek die bole tanye macam2 .. bagos lar husna nie .. huwaaaaaaaaaaa :'( bila cuti je teringat die .. sebab bila cuti je die mesti sebok2 call and tanye na jupe ta ? comel sangat kan :) tapi ta jupe pon cz jaoh + papa saya ta bagi .. papa saya macam tau2 je kan saya na pegi date .. HAHAHAHAHAHAHAHA :D rindu suara die :( rindu kena marah dengan die :( rindu die sebut baby :( rindu ape lagi eyh ? haaa .. rindu loghat penang die yang pekat tuh .. HAHAHA .. da lar cakap laju gila .. ta faham langsung ape yang die cakap .. :) okayy .. sumpa rindu die sangatt :( adek die ade gtau .. now die da jarang datang damansara sampai nenek die tanye why ta datang rumah die .. dulu die salu datang damansara .. dalam sebulan tuh mesti die datang damansara .. oh hoiii .. nape lar die da jarang datang damansara ? cuti pon die ta datang .. eyh2 .. nampak macam saya nie rapat dengan adek die kan ? hahaha :D adek die yang salu tanye macam2 kat saya :) maybe sebab dulu abang die tuh salu muncul kat page saya kowt .. ta pon .. saya yang muncul kat page abang die tuh :) okayy lar .. taip panjang2 pon ta gune jugak .. hubungan kitorang da ta macam dulu lagi .. :'( sedih gila ayat kau .. touching abes .. 








nie ade pesanan ringkas untuk HZ .. imissyou .. :( rindu semua yang you buat kat i :( i ingat lagi you call i dulu .. seronok je kan you buli i .. mentang2 i ta faham ape yang you cakap .. bukan maen seronok lagi you kene kan i :) and you ade buat lagu untuk i .. hahaha .. comel okayy :) you .. i tau aritu sala i .. sorry okayy .. you tatau pon perasaan i nie camne kat you kan .. i malu lar na teros-terang dengan you .. you laen lar .. you kan tatau malu .. sebab tuh selamber je gtau perasaan you camne kat i :) i tau you ta bace pon blog i nie .. cz you memang tatau pon yang i ade blog kan ? tapelar .. i memang tanak bagi you bace pon .. malu okayy if you bace post i yang nie .. jatuh lar market i .. hahaha :D you pegi poli kat perlis kan ? good luck .. okayy .. tuh je yang i na gtau you .. take care ya .. :(




_end_ *tade mood na taip panjang2 :(

2 comments:

sillyBUBU said...

alolo mcm tawu je sape yg dirinduwi. mmg tawu pon. bole sebut name dy kat sini tak ? :) HZ. hehe
tawu jugak sape yg buat HZ jeles. sayur mayur tu. HAHA. contact jela dy syiera :) chill

*rinduu jugak

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHA
ain :)
tanokk lar
bia jela die :)
awak pon rindu jugak ?
chill jugak okayy :)

Post a Comment