Followers

Tuesday, May 24, 2011

merepek dan merepek

apehal lagu i do by colbie caillat ni comel sangat ? serious comel gila lagu ni. okayy. actually aku baru dengar lagu ni padahal lagu ni dah lama dah keluar kat radio and tv sampai wedding prince william pun guna lagu ni (kawan yang bagitau. tak tau betul ke tak) -,-" boleh nampak tak aku sangat ketinggalan ? pheww -,-" aku agak kurang sikit dengar lagu2 camni sebab aku bukan seorang yang jiwang2 and tak berapa suka lagu2 colbie caillat. HAHA. tapi macam tergerak hati nak download lagu tuh and yeahh ! dengar banyak kali okayy lagu tuh and i was like omeyyyy gila lagu ni ! HAHA. tiap2 malam before tidur mesti dengar lagu ni. macam dah obses gila dengan lagu ni. -,-" sebelum ni bila nak tidur mesti dengar lagu2 neon trees ke, david guetta ke, LMFAO ke, fall out boy ke (tuh je yang aku ingat sekarang) dulu baru rasa ngantok and tidur. gila pelik tidur dengar lagu2 macam ni -,-" but now, wajib okayy dengar lagu ni baru tidur. hee :)

since dengar lagu i do tuh aku cam terfikir tentang boyfie :') macam mana nak cari lelaki yang tak berapa nak jiwang macam aku ? i mean lelaki yang tak selalu nak cakap sal kahwin2 padahal baru couple. -,-" yang tak tiap2 masa tanya aku sayang dia ke tak. adeh. boring gila macam tuh. dah aku jawap sekali sudah lah -,-" lelaki yang hormat perempuan. takde nak merepek yang lucah2. serious geli and dah nampak sangat yang awak tuh cuma fikirkan nafsu semata-mata -,-" yang terima aku seadanya and tak pernah nak paksa2 aku buat benda yang aku tak suka. yang penting relationship kitorang macam kawan bukan macam couple2 biasa. yeahh baru lah omeyy ! HAHAHA. okayy ape aku merepek ni ? -,-" ah abaikan !

aku tetibe rasa macam nak balik segamat cepat2 jumpa kawan2 B3, lepak sama2 dengan dorang :') pehal pulak aku tetibe rindu segamat ni ? -,-" nanti dah balik sana nanges2 nak balik shah alam. HAHA. esok result keluar tapi aku cam takde rasa pape. takde rasa nervous langsung. pelik gila aku ni. orang lain sebok2 nervous2 sume aku boleh lagi chill update blog. HAHA. 

then aku rasa macam aku dah merepek macam2. -,-" eyh, nak tanya pehal orang tak caye aku gangster ? -,-" tengok ni entry ni menggunakan kata ganti diri aku. dah takde saya2 dah. so itu menunjukkan saya seorang gangster ! -,-"


p/s:masa nak buat entry ni mengambil masa dalam sejam untuk fikir idea -,-" (tak perlu bagitau pon takpe. macam ada orang nak baca je -,-" )

2 comments:

syamin amira said...

Haha tak suka colbie caillat.
Muka dy macam pondan HAHAHAHA.
suka 'SAIDATUL SYAHIRAH' gila comel. ^^

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHAHAHAHA
jahat gila awak
kite pon tak suke die jugak
heee :)
aww2 !
macehh awak :D
SYAMIN AMIRA pon comel jugak ! :D

Post a Comment