Followers

Wednesday, May 25, 2011

result exam part 3 :')

hari ni 25 jun 2011. korang tau tak tarikh tuh untuk ape ? okayy pasti lah tau kalau korang ni budak diploma kat UiTM. phewww. tuh tarikh keluar result. horeyyy ! tarikh ni lah buat sume budak2 yang nak cek result nervous gila2 and tangan cam menggigil gila2. aku rasa korang pon boleh lah bayangkan camne nervous dan menggigil nye kitorang. -,-" eleyh. macam tak biasa amek result lah pulak kan. okayy pastuh aku pon cam excited gila nak cek result. pheww -,-" kat facebook tuh sume bising2 result dorang dah keluar. so aku cam ade satu perasaan ingin tau yang sangat kuat untuk cek result aku. HAHAHA. masa tuh tangan aku dah pucat gila2, tapak tangan dah jadi warna putih. okayy nampak tak ke-nervous-an aku tuh ? menggigil tuh tak payah nak cakap ah. menggigil gila. heee. masa bukak student portal then pegi ehep then keluar page untuk cek result. bape banyak 'then' aku ni ? -,-" after login je and yeahh ! aku kene tunggu lagi. lama gila page dia loading. -,-" after aku menenangkan diri aku and yeahhhhh ! teros keluar page untuk print result. after aku click, aku kene tunggu lagi. haihh. aku memang suka tunggu lama2 ni. disebabkan kesabaran aku sangat tinggi and yeahh ! akhirnya keluar jugak result aku. tengok2 je aku dah jerit2 dah -,-" tengah2 malam jerit2. elok lah tuh. walaupun result aku tak mencapai target aku tapi alhamdulillah sume nye lulus dengan jayanye :D walaupun tak dapat DL tapi takpe lah. at least aku lulus sume. heeeeee :D pastuh pagi tadi mama aku kejut bangun semayang subuh, terus aku bagitau parents aku result dah keluar. dorang boleh buat muka pelik. -,-" mama aku siap tanya lagi, "eh, result kamu dah keluar ke ? nape awal sangat ?" eh, eh mama ni. memang lah awal sebab masuk sem baru pun awal -,-" then mama tanya and aku bagitau lah result aku bape. :D papa aku pulak masa tuh tengah siap2 nak pegi office terus tanya2 mama aku ape yang kecoh2 dengan aku :') then mama aku bagitau lah result aku. papa aku terus suruh adik aku yang lelaki tuh cek result jugak. -,-" yeayyyy ! seronok2. sekarang otak aku macam dah rasa err aku pun tak tau nak cakap camne. -,-" yang penting aku rasa macam happy untuk masuk sem baru ni. horeyyyy ! *Sambil lompat2* -,-"




okayy aku rasa macam dah cukup untuk menunjukkan rasa happy aku ni :') haa. aku rasa macam aku dah mula selesa menggunakan kata ganti diri 'aku' ni kat blog aku. :) macam ni baru boleh jadi gangster. HAHA. guna aku boleh jadi gangster ke ? -,-" apehal aku suka merepek ni ? haishhhhhh *mengeluh yang sangat panjang*




saidatul syahirah memang suka merepek. sekian, terima kasih. ok bai !

6 comments:

Wany Zaman said...

congrates sayang ♥
Proud of you ..

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

thanks kakak :D

hana said...

terernye awak.. lulus sume.. ;(

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

hanaaaaaaaa !
rindu kat awak :(
eh eh
mane ade terror -,-"

Arina said...

tahniah sai..adik2 terbaik la!!! ade yg dekan..bagus2..

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

macehh along ! :D
along pon congrats ! :D

Post a Comment