Followers

Friday, June 24, 2011

i'm home ! :D

dah sampai rumah !!
*excited yang terlampau :)


heyy heyy :) sekarang tengah happy sebab dah sampai rumah. macam tak balik rumah selama beberapa bulan. HAHAHA :D serious saya rasa camtuh. eh baru perasan, kata ganti diri pertama dah bertukar menjadi saya semula. dulu kan gune aku. -,-" terasa terbiasa dengan saya. tapi macam nak guna aku. macam cool. okayy ape ni ? merepek je -,-" okayy sambung cite dapat balik rumah. :) tadi balik dengan zue and syera :) serious penat gila ! -_________- tadi dalam bus KKKL tuh dalam 98% budak2 UiTM Segamat je. ramai gak ah yang balik minggu ni. hee :) aktiviti untuk esok, saya kene pegi kenduri kahwen sape ntah -,-" malas ! 


dah habis cite sal balik rumah. :) ooh ya, nak cakap thanks dekat budak ni sebab letak nama saya kat blog die :D ni haa budak nye, nysa :) die bestfriend saya. eh actually die salah seorang dari bestfriend saya. tapi kitorang cam rapat lebih sikit :) kitorang selalu gak ah cite problem masing2 sebab kitorang cam ade persamaan sikit :) btw, imissyoutoo :( *reply rindu die balik :) aaaaaaaaa actually tak tau nak update ape -,-" kepale dah start pening2. so kene tidur awal malam ni. ooh ya, saya sangat rajin sampai bawak buku manual law untuk study. selasa ni dah test law. so duduk kat rumah study. heeeeee :D


ok dah tak larat nak pandang lappy lame2. nak tido. ok bai ! :)


p/s:serious happy gila bila dah nampak sign board shah alam kat KTM tuh. :D *excited tak habis lagi :)

3 comments:

eraz said...

:))

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

heyy heyy kawan lama !
hee :)

zue said...

setelah bersesak sesak dlm train, segala macam bau ade..akhirnya smpi juaaaaa..haihhhhhhhh

Post a Comment