Followers

Friday, August 5, 2011

kisah anak di perantauan :'(

heyy heyy ! nak tau tak yang sekarang ni saya rasa macam loser gila sebab duduk kat segamat time weekend. phewwww -,-" boleh bayangkan tak ?? haihh. dah lar tengah bulan puasa macam ni, patut duduk kat rumah. berbuka dengan family. tengok comel kan berbuka dengan family. ni berbuka kat kolej, makan makanan yang dibeli, yang dimasak oleh makcik gerai bazaar, bukan dimasak oleh mama sendiri. ooh damn ! time-time camni ah tetiba teringat kat mama ! nak makan macam-macam. nak mama masak semua yang saya nak masa tuh jugak. okayy maybe nampak macam perempuan ni tamak sangat and bajet macam lah kau makan banyak sangat. eh hello makan banyak okayy. banyak lah kot. hee. okayy sambung cerita. saya nak balik rumah ! nak balik, nak balik, nak balik ! serious nak balik rumah ! :'( please siapa-siapa meh datang ambil saya kat segamat ni :( okayy saya rasa macam tak boleh nak teruskan sebab nanti saya nangis sorang-sorang sebelum nak tidur. pheww -__- mama !! i miss youuuuuuuuuu :'(






sebelum nak pergi tidur, nak jerit sikit. sikit je.








nak balik rumah sekarang jugak lah !!
*okayy dah jerit dalam blog*

ok bai ! selamat berpuasa kawan-kawan ! :D

5 comments:

<=haziecquee=> said...

biaselh stdy...nnti dh abis stdy smuanye rindulak poce kat sane..hmm...ape2 pun lumrah mnusia xder nk tp ble dh ade nnti ckp lg bgus xder...so tnggu je ye sti dpt buke ngan fmly jgn mjuk2 :p n jgn nk merungut ne buln poce.....

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

tak kan rindu nak puasa kat sini
siti ??
tak merajuk pun :)
ooh btw thanks :)

Anonymous said...

gedikk gile budak niiiiii :p
hahahah loser!!

<=haziecquee=> said...

siti...hmm..dia pun rindu kat umah gak ker...??cam awk tu huhuhu....

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

anonymous:ahhhh benci gila
ni mesti amin abid gila ni ! -,-"
suka stalker aku eh kau -,-"

Post a Comment