Followers

Sunday, July 31, 2011

terasa diri ini sangat hebat !

heyy heyy :) saya terasa hebat bila update blog guna handphone! heee. eh serious terasa hebat sampai nak bagitau kat semua orang yang saya update blog guna phone ! korang ada ? HAHAHA. pehal berlagak sangat ni ? nak kena pukul ? pheww. okayy esok dah puasa. and saya ada kat rumah ! sambut 1st day puasa kat rumah. hee. happy sangat ! and and mama pun dah makin okayy. lagi lah happy. saya asyik cerita je kat mama sebab masa cuti mid sem hari tuh tak sempat nak sembang dengan mama panjang-panjang. and you know what, saya balik hari selasa. hee. lama kan cuti ? oh yeahh pasti lah lama sebab nak spent time dengan mama and papa and dengan ain gedik tuh. hee.


selamat berpuasa untuk semua. tak sabar rasanya mahu raya ! HAHA

ok bai ! :)

6 comments:

Anonymous said...

hehehe..die update belog gune hp laa..majunyer~ :)

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

err siapakah anda wahai encik/cik/puan anonymous ?
takut plak saya
HAHA

Anonymous said...

im from australia..my name is mastura wallace..wakakaka XD

zue said...

hai mcm amin je kat atas nih ? haha

Anonymous said...

hey ! you know me ? ;)

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

AMIN ABID !
kau ni kan -,-"
aku dah agak dah mesti kau yang comment -,-"
ahh benci benci

Post a Comment