Followers

Saturday, July 23, 2011

excited and happy !

heyy heyy :) apa perasaan korang bila artist yang ngomen-ngomen dengan korang and the gang ? hello artist weyh artist ! mesti rasa excited gila sampai nak guling-guling semua kan ? haaaa camtuh lah yang terjadi dekat saya, mira and piqa maya. okayy maybe korang semua pelik kan. siapa plak lah artist yang nak comment-comment dengan kitorang kan. eh ada okayy. ni haaa taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa




kalau siapa yang tengok cerita penunggu istana mesti korang tau kan amar ni siapa. scene yang menakutkan semua ada dia. hee. and and, dia pun ada jugak kat cerita-cerita lain. tapi tengok kat fanpage dia, semua kenal dia melalui cerita penunggu istana tuh :) okayy okayy. kitorang pun sebenarnya baru tengok cerita tuh ari jumaat malam lepas. masa tuh dekat kolej SAB dah tak ramai orang sebab dah ramai gila yang balik. yela cuti mid sem kot. okayy sambung balik. malam tuh tetiba roommate miraqeena ajak tengok cerita penunggu istana. eh ke mira yang ajak ? ok abaikan. kitorang yang lain takut nak tengok sebab semua cakap tuh cerita betul. bukan dorang lakonkan balik. tapi disebabkan kitorang semua tidur ramai2 kat bilik mira, so saya beranikan diri jugak untuk tengok cerita tuh. so malam tuh, saya, mirapiqa mayaqeenaintanfiza dan reen pun tengok lah cerita tuh. okayy saya memang beranikan diri nak tengok cerita tuh walaupun menyorok belakang fiza. heee. memang masing-masing akan tutup muka or menyorok kat belakang siapa-siapa bila scene yang menakutkan except piqa maya. dia bukan main berani lagi dan bersemangat waja tengok cerita tuh. muka dia relax je. haihh. part yang seram time amar tengok camera sambil kepala dia senget lama-lama. takut gila time tuh. dah lar scene tuh lama. haihh. memang asyik teringat je muka dia time tuh. HAHA. nak balik bilik pun tak berani nak tengok cermin. dah orang kata cerita betul kan, amar plak hilang langsung orang tak jumpa. memang takut lah sebab mana tau tetiba muncul kat cermin. okayy tuh memang menakutkan. satu lagi scene yang seram time amar pukul mus dengan sis ferra. masa tuh amar dah macam kena mandi dengan darah. haa tuh pun takut jugak. haihh -,-" memang lepas tengok tuh kitorang cam kesian gila sebab 2 orang mati, sorang lagi hilang. masa tuh semua fikir cerita tuh cerita betul, so memang cam kesian kat parents dorang. HAHA. lepastuh cepat-cepat tengok cerita lain sebab nak lupakan cerita penunggu istana tuh. hee.


then, hari selasa lepas, malam tuh piqa maya suruh on skype. dia bagitau yang cerita penunggu istana tuh tipu. bukan betul-betul. and dia bagitau dia dah add amar and amar dah approve dia. saya terkejut gila sebab mana boleh orang yang hilang approve orang siap boleh main fb lagi kan. so saya mintak link amar and add dia. hee. lepastuh dia approve. okayy masa tuh excited gila ! HAHA. then bagitau kat kawan2 yang lain yang penuggu istana tuh lakonan je :) 


and semalam, mira baru add amar. and amar approve. and dia buat status and amar comment ! and saya pun join lah sekali comment dengan amar. heee. okayy kitorang dah excited gila sebab amar friendly gila ! lepas tuh saya pun buat status tag nama amar, piqa maya pun buat status tag nama amar. heee. and guess what, amar layan je kitorang. hee. ni 1st time saya minat kat artist sampai buat entry tentang dia. HAHA. ooh okayy amar ni pelakon. dia study kat ASWARA. dah habis study kot. and drama terbaru dia kasih najihah yang tv 9 tuh. ala yang hari ahad pukul 10 malam tuh. hee. memang lepas ni kitorang tengok drama tuh setiap minggu. heeee :D

okayy korang boleh like fanpage amar. :) and kalau korang nak tau cerita penunggu istana tuh, korang boleh google je :)


okayy dah habis cerita dah ! :D ooh ya pesanan ringkas untuk amar, kitorang sentiasa support amar ! ececeyh~

eh lupa sis ferra pun friendly jugak + cantik :)

ok setakat ni sahaja update untuk kali ni. terima kasih. ok bai ! adios ! :D

reference: facebook amar sebab pinjam gambar dia :)




p/s: ooh lupa, if nak tengok apa yang kitorang comment, tengok dekat sini :)

8 comments:

maya cun said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sukanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :D

Syamin Amira said...

Haha dah baca dah. Why korang minat dia sangat ?
Hmm..tak handsome pun ? Teehee :P
Was that seriousssly his real fb ?

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

maya gedik: sukaaaaaaaaaaaaaaaaa kan ?
heeeeee :D
tak sabar nak tunggu dia on9 ni
heeeee :D

syamin:ni semua gara-gara penunggu istana tuh
awak kena tengok sendiri
and and sebab dia comel gilaaaaa + friendly gilaaaaa !
heyy handsome okayy
heeee :)
tuh fanpage dia
dia sendiri yang jaga fanpage tuh
and his real fb pun ada jugak
awak nak tengok ke ?
nanti pergi kat page kita
kita ada tag nama dia :)

maya cun said...

Aah dia encem. Shaye pon shukew angat angaaat ! Hihihihi ;)

Cik Reen said...

hahah korg jgn excited sgt. dye bkn bg duet gaji dye kt korg pown.. hahaha

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
elok lah tuh sorang gedik sorang lagi jeles
heeeeeeeee :D

Anonymous said...

waahahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahahhahahahaahahahahah

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

okayy dah tau siapa ni
mesti amin gila ni
phewww -__-

Post a Comment