Followers

Sunday, September 11, 2011

update laju2

heyy heyy. ini adalah update yang pendek dan padat untuk harini. sekarang saya tengah busy shooting video mandarin. and dah nak kena submit hari selasa ni. and saya balik juga pada hari selasa. hee. and and siapa2 yang nak ajak saya beraya ni boleh lah ajak sebab saya dah ada kat shah alam mulai hari selasa ! :D




p/s:esok mama nak pergi hospital buat medical check up fibroid. harap sangat takde pape and mama tak kena tahan wad -_- doakan mama saya kayy !


ok bai ! adios ! :)



2 comments:

Post a Comment