Followers

Wednesday, October 12, 2011

saya nampak muda ! aww :P

hello geng ! :) pernah tak orang tersilap teka umur korang ? mesti ramai yang pernah kan. okayy saya pun pernah jugak. HAHA. eceyh nak bagitau jugak tuh. okayy okayy. meh sini duduk diam2 dengar cerita saya. :) okayy sebenarnya memang ramai yang salah teka umur saya. ramai yang anggap saya ni budak sekolah lagi. -_- yang paling teruk bila orang cakap saya anak bongsu padahal saya ada 2 orang adik kayy. haaaa camne tuh ? orang selalu cakap saya budak form 3. hello, saya dah 20 kayy. tak nampak ni saya matang ni. AHAHA. mula2 macam best je bila orang cakap camtuh. tapi lama2 macam annoying bila kat facebook budak2 sekolah add saya lepastuh sibuk nak marah2 saya sebab dorang anggap saya tipu umur. pernah sekali tuh kitorang hampir bergaduh bila sorang budak ni tak percaya saya ni bukan budak sekolah lagi. penat nak explain kat budak tuh. haihh. lama2 rasa macam nak pukul kuat2 je budak tuh. eceyh gangster kan. HAHA. ahhhhhhhhhhh stress ah camni. apehal orang tak percaya saya dah tak sekolah ? saya dah matang. dah 20. tahun depan err sebenarnya lagi beberapa bulan je nak 21. ooh yeahh ! dah dewasa. :)









 saje letak gambar ni sebab ramai kata nyomeii. HAHA





tengok, tengok. kan muka matang tuh -_- ni plak saje nak bangga saya tinggi. HAHA *pukul dia sekarang*





okayyyy muka saya matang kan. cepat angguk sekarang ! siapa2 boleh bagi tips macam mana nak jadi matang ? err i mean bila orang tengok kita orang tak cakap kite budak sekolah. haaaaaaaaaaa cepat bagitau ! :D



ok bai ! adios !



p/s : siapa2 yang pergi karisma nanti hello2 eh kalau terserempak kat sekitar uitm tuh nanti ! :D err tapi saya bukan atlet. saya bahagian persembahan je :)

2 comments:

miratun madihah said...

Haha, senasib lah kita,haha

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

senasib muka budak2 ke senasib sebab karisma ?
heeee :)

Post a Comment