Followers

Monday, October 24, 2011

taip laju-laju

hello geng ! dah lama gila tak update blog. huuuuuu. biasa lah artist kan. busy sikit. WAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA. okayy buat masa sekarang saya still malas nak update lagi sebab kepenatan yang terlampau. heeee. ooh just nak bagitau yang atlet2 bola sepak UiTM Shah Alam handsome gilaaaaaaaaaaa. heeee :) and and, saya berpeluang berjoget zapin dengan blogger terkenal , robot comel ! wuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuuwuwu~ okayy dah !  bila saya dah kembali sihat baru nak update blog dengan upload gambar banyak2 kat blog. heee


ok bai ! adios ! :)




p/s: rindu budak2 PAC yang join perform untuk karisma :'(

7 comments:

miratun madihah said...

Halamaaaakkkkk malu saya!!!!

nak tegor tapi kita malu,hehe

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHA
sama kite pun malu nak tegur -_-
senyum2 je boleh
heeeee :P

si robot comel said...

awak .saya ade blog baru,blog lama ada prob :(

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

kite dah follow blog awak dah :)

Umie Artoqiemie said...

waa. bejoget dengan robot comel.. aku nak jugak..atlet bola sepak hengsemm.. wooo.. aku nak ushar gak. hahaha


sexy & i know it wingleee sikit nak tengok? haha

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
sumpah dorang handsomeeeee gilaaaaaaaaaaaaaaaa
eh terlebih excited plak
HAHAHAHAHA
err nak tengok ?
malu lah -_-
AHHAHAHHAHAA

Umie Artoqiemie said...

malu pulak dah hahahaha.

Post a Comment