Followers

Saturday, October 29, 2011

" Contest Best Photo of Me by Mayalisa "

hello geng ! lama gila tak update. janji dulu pun tak ditunaikan lagi. maaf, maaf. okayy tujuan saya update blog ni sebab best friend saya , wany tag saya untuk join satu contest ni. fyi, ni 1st time saya join contest kat blog. selalu tengok je. heee :) jadi mari lah mari mencuba nasib. eceh :) haaaa ni lah contest nye :)

*clik sini :)*


itu merupakan banner untuk contest ini :) 


okayy ini adalah gambar saya atau lebih tepat kami ! :)



credit to PHOCUS sebab snap gambar ni time saya dengan kawan2 saya perform masa KARiSMA 2011
okayy taknak bebel banyak2. heee :)











saya nak tag




okayy i'm done baby ! eh ? HAHA

ok bai ! adios ! 


p/s: lai lai join ini contest ! :)

5 comments:

Wany Zaman said...

yeayy,, awak join jugak :)

si robot comel said...

halamak kena tag? aduyai, haha, banyak beno org tag ni,insyaallah akan buat ea, tgh duk belek gambo ni tak tau nak letak mana :D

kura said...

tak apa tak update. janji iklas woo. haha..

Maya Lisa said...

comelllll ! kuat tu !

Goodluck ! TQVM for joining ^_^

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

wany: heeeeeeeee :)

robot comel: pilih jangan tak pilih :)

kura: eh encik kuraaaaaaaaaa
lama tak nampak andaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


maya: heeeeeeeee thanks ! :)

Post a Comment