Followers

Sunday, October 30, 2011

pengalaman di KARiSMA 2011 di UiTM JOHOR :)

hello geng ! hari ini saya ingin menunaikan janji saya kepada anda semuaaaaaaaaaaaa. eceh ayat macam bagus je. HAHAHA. okayy sudah. haaaaaaaa hari ni saya nak cerita tentang pengalaman saya semasa KARiSMA 2011. eh pehal ayat macam buat karangan sekolah ni ? heee. actually, cerita ni dah basi sebab dah lama kot event ni -_- okayy2. mesti korang ingat saya ni wakil kampus dalam sukan kan ? saya bukan lah atlet pun -_- saya join karisma ni sebab kena perform masa perasmian and penutup. ooh yeahhh. artist kan. HAHAHAHA. okayy2 sambung balik. kitorang semua kena stay kat kolej intan. oh hoi wa cakap lu. dah ah atas sekali pastuh banyak tahi burung. err -_- geli doh. euww. HAHAHA. and kat kolej tuh ada atlet sarawak dengan negeri sembilan. and semua perempuan. ooh ya tuh bukan tujuan sebenar nak cerita sal kolej2 ni. tapi nak cerita ramai atlet yang handsome2 duduk kat sector c ! wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seronok gila cuci mata. HAHAHAHHAHAHA. okayy bagi yang tak tau sector c tuh apa. meh nak explain sikit. sector c tuh ada 4 kolej perempuan kat UiTM JOHOR. kat sini ada 3 sector. sector A ada 2 kolej lelaki, sector B ada 2 kolej perempuan, sector C ada 4 kolej perempuan. haaaaaaaaaa sector C ni memang perempuan sahaja and jauh gila dengan sector A and B :) so seronok gila bila lepak kat cafe sector C atau dikenali sebagai uptown :) okayy cukup2 cerita tentang atlet yang handsome2 ni :)




saya nak tunjuk gambar2 time perasmian :) kitorang or budak2 PAC perform tarian jawa moden guna lagu asmaradana :) nahhhhhhhhhhhh gambar2 nye :)










*ini merupakan gambar time perasmian KARiSMA 2011 di UiTM JOHOR :)*



okayy after dah penat2 petang jumaat tuh, malam nye ada dinner plak. kitorang dengan budak2 KASWARA jadi vip malam tuh. ooh yeahh ! walaupun kena jadi pengiring. tak kisah asalkan dapat makan freeeee :) okayy ni ada gambar sikit time dinner :)




okayy dah banyak sangat plak gambar. heee. lepastuh ahad plak penutup. PAc gabung dengan KASWARA. yeahhhh ! pengalaman yang best :) kitorang perform tarian zapin banyak2 lagu. ooh yeahh terasa macam buat persembahan secara besar-besaran sebab boleh lari2 tukar ganti penari dengan KASWARA. err faham tak ? kalau tak faham buat2 je faham. HAHA. hebat tak kami semuaaaaaaa sebab training dalam 1 hari je ? hebat kan. cepat cakap kitorang hebat ! okayy penutup tak banyak gambar sangat. tapi okayy lah daripada takde kan :) nahhhhhhhhhh gambar masa penutup :)

 err macam ada satu je yang okayy -_-


okayy penutup satu gambar je dah lah. penat nak tunggu blog ni upload gambar2. penat sebab macam dah banyak sangat je. heeeeeeee :)


okayyy kalau korang nak tau kitorang dapat banyak gila pujian time perasmian :) seronok gilaaaaaaaaaaa. rasa macam berbaloi sebab korbankan waktu cuti and dapat naik kan balik nama PAC. ooh yeahhhhhhhhhh ! :D and yang paling best bila ydp PAC nak belanja kitorang. HAHAHAHAHA. dapat makan free ! and, and dapat joget2 sama2 dengan club KASWARA :) and joget2 dengan robot comel ! korang ada ? takde kan. HAHA berlagak gila. okayy macam dah panjang sangat plak entry kali ni :) tetibe rajin plak. hee :)


ok bai ! adios !

7 comments:

Wany Zaman said...

bestnyee ..... nak jugak ! Sai awk gi sarawak x???

si robot comel said...

kita belum nak cerita lagi awak dah cerita,haha.

malu saya nama saya ada disitu,even kita tak tegur pun,dalam blog kemain sembangnya,hehe

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

wany: takkk :'(
ayah kite tak bagi sebab jauh sangat
sedih :(


robot comel: yeayyyyyyyyyyyy kite cerita dulu !
HAHAHAHA

eh a'ah kan
takpe peramah di blog
kat luar sengih2 je
*sebab masing2 malu*
heeee :D

Umie Artoqiemie said...

hoyeah2..
aku boring dirumah.
jom bawak aku gi menari sama.

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

mari lah umie mari kite berjoget2 bersama2
HAHAHAHAHAH
nak joget lagu apa ?
cepat2 cakap !
HAHAHA

zue said...

atoiii lainnya muka !! hee ;)

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

heeeeeeeeeeeeeeee
comel kan kite
HAHAHA

Post a Comment