Followers

Friday, November 4, 2011

semua sibuk tentang result~

hello gang ! harini nak update laju2 sebab internet ni gedik, mengada2 nak buat hal. kejap ada kejap takde macam chipsmore. benci benci. okayy sudah2. waaaaaaaaaaaa harini result bagi budak2 diploma UiTM dah keluar. okayy saya punya result ? okayy okayy je. just nice. takde apa yang nak dibanggakan tapi syukur alhamdulillah sebab lulus semua. phewwww lebih2 lagi subject law yang membuatkan saya stress sampai nak rebus buku tuh. nasib baik lulus dengan best ! :) walaupun tak berapa nak best bagi ayah saya tuh. err tapi takpe dia dah tak banyak bebel macam dulu. HAHAHAHA. dia terima seadanya sebab pointer makin meningkat. hee. sekarang saya dah part 5 ! hi saya budak part 5 course DBS. HAHAHAHAHAH dah malas nak bercerita panjang. internet kat rumah ni ada perasaan hasat dengki sekarang kat anak2 tuan dia. sebab tuh buat hal taknak bagi kitorang online selalu. haihh. okayyyyyyyyyyyyy dah nanti tetibe line internet ni terputus.







ok bai ! adios !



p/s : alaaaaa tinggal lagi berapa minggu nak masuk sem baru. taknak balik lagi. tak cukup cuti lagi :( ooh kepada kawan2 saya yang pergi sarawak, korang hati2 kat sana kayy ! :) jaga nama baik kampus kita ! heee :D bestnyaaaaa dapat pergi sarawak :'(

3 comments:

si robot comel said...

congrats awaaakkkkkk :) hai kakak part 5 :P

Umie Artoqiemie said...

part 5 sudah.. ini sangat senior, keh3..
Dorang buat apa kat sarawak? rebus buku eh?

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

robot comel: thankssssssssssssss
haii adik part 3
HAHA
mengadaaaaaaaaaaaa tak payah nak akak lah
sebaya je kan -_-

umie: HAHA
tak senior mana pun
heee
err ada pertukaran budaya kat sana
HAHAHAHAHA
apa plak rebus buku
hee

Post a Comment