Followers

Tuesday, October 4, 2011

siapa balik awal dia loser

hello geng ! dah lama tak update blog. last update pun masa bosan nak study law. phewwwww. nasib baik paper law, paper finance boleh jawap. ooh yeahh ! sekarang tinggal subject MKT 310 atau lebih dikenali sebagai public relation dan jugak MGT 300 atau nama penuh dia information technology of business. buat pengetahuan kawan2 semua, tuh adalah subject membaca ! yee subject membaca. bosannnnnnn bila bukak buku terus mengantuk secara automatic. tengok tengok, malas kan budak ni. meh pukul dia. HAHA. okayy dah malas nak cerita sal 2 subject ni. mengantukkkk -_-


"woiii siapa yang balik awal tuh loser kayy !!" ayat orang jealous bila tengok semakin ramai budak2 uitm segamat ni balik rumah. dengan kereta parents banyak gila tadi. okayy saya sikit pun tak jealous. gangster kot. so tak kisah pun balik rumah lambat. paper habis lambat. gangster kann ! kena cool. HAHAHAHA. tak balik rumah sebulan pun relax je tak nangis meraung2 sebab tak dapat balik. HAHA. ahhhh benci nye tengok orang sibuk2 tolak bag, angkut bag, parents tolong angkut bag, adik-beradik tolong angkut bag dan sebagainya. haihh. bila nak hari jumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ni. come on ah ! nak balik rumah ni -_-



tadi baru habis clearance bilik. hidung sakit sebab habuk banyak sangat. bagus ! dah macam badut dah aku tengok kau hidung merah. -_- rajin kan saya kemas bilik bersama roommate saya :)


okayy dah tak larat. macam nak demam. phewww.


ok bai ! pleaseeeeeeeeeee doakan saya dapat A ++ untuk 2 subject dia atas :) sayang korangggggg sangat ! muahh muahh :D

ok bai ! adios !

5 comments:

zue said...

eeeeiiii pentipuuuu tak menangis kalau kena tinggal sebulan. awak lah meraung dulu. ekekekekeke

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

KENAPA AWAK BOCORKAN RAHSIA KITE ?
NAK KENA PUKUL ?
AHAHAHA
mana ada lah -_-

.miramora. said...

yelah tu tak menangis. jap jap menangis tu mcm ade org tu lahh. bukan kau taw. org laen. haha.

pyka ckp : ha ok dah comment :)

miratun madihah said...

yang kita ni balik 9hb lagi nak nangis tahu,sobsob

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

mira: WAHAHAHAHAHAHHAHA
kau pehal kerek ni ?
nasib baik dah ada kat rumah
HAHAHAHAHAHA


madi: anyonyonyo jangan nangis kayy :)

Post a Comment