Followers

Thursday, September 29, 2011

this is the best bro !

hello geng ! saya rasa saya dah macam zombie bila malam tadi tidur kejap. gilaaaaaaaaa ah ! biasa ah time2 final exam camni ah tengok muka masing2 pun dah macam zombie. eh ? tak tak. hee. malam tadi tak tidur pun sebab saya dengan kawan saya berkongsi ilmu dengan kawan saya yang sorang lagi. eceyh ayat berkongsi ilmu kayy. HAHA *highlight tau. HAHAHAHA okayy dah meh nak sambung cerita ni :) tapi cam nak bangga sikit sebab kitorang ni kira hebat ah ajar orang semua chapter dalam satu malam kayy. ulang balik satu malam je okayy ! HAHA. okayy rasanya dah boleh pukul minah ni sekarang -_- eh harituh cakap beriya nak sibuk2 kat blog ni after exam. tak boleh doh -_- fb je boleh sampai deactivate. HAHA. err sambung balik. lepastuh pagi tadi serious mengantuk sangat sampai kalau baring terus tertidur. tapi takpe demi kawan weyhhhhhhhhh. sanggup sanggup :) anyonyo nyomeii je kitorang kan. :) 


okayy next. hari ni dah hari khamis. so ada lagi lapan hari lagi nak balik rumah ! sedih bila ada yang tanya, tinggal lagi berapa paper ? nak jawap pun segan sebab kitorang ah paling lambat start ! orang lain dah last paper, ada yang dah balik dah pun -_- 1st paper saya hari ni lah. lambat gila kan ? -_- sem ni tak boleh berlagak nak tanya orang, eh awak balik bila ni ? sambil sengih2 bajet comel. cehh bangga kan habis awal. sem ni semuaaaaa budak2 part 4 dip. in business studies (DBS) senyap sambil tunduk muka taknak kawan2 yang course lain tanya soalan, eh korang last paper bila ni ? start paper bila ni ? ewah ewah sibuk je tanya. HAHAHA. maaf entry ni berbaur kedengkian apabila saya selaku wakil students part 4 DBS meluahkan perasaan sedih kena balik lambat sebab paper start lambat dan jugak habis lambat. maaf maaf. :')


jadi, next paper saya pada hari sabtu ni iaitu paper business law. paper ni boleh buat orang jadi gila kayy bila nak kena ingat law and cases. tapi disebabkan saya ni lawyer yang hebat gila, jadi saya tak kisah sebab saya suka buat law sendiri. hebat bukan ? memang hebat untuk dapat syarahan free dari ayah saya yang tercinta bila study subject ni kat rumah hari tuh. heh -_- tak tau plak zaman dulu dah belajar law ni. HAHA. ooh ya ayah saya jugak merupakan budak business suatu ketika dahulu. so tak boleh nak tipu dia kalau bab2 subject dalam course saya ni . -_-" dia boleh cakap senang gila law ni ? pandai boleh ah. anak mu ni dah lar lembab bab2 nak menghafal ni -_- tapi takpe demi sebuah kereta, saya sanggup memaksa kepala otak ni untuk menghafal walaupun otak saya ni dah terbiasa dengan nombor2 sejak azali lagi. eceyh ayat skema habis. kalau ada yang baca entry ni mesti cakap, "kau bajet kau anak bapak ah ni ikut ambil sama course dengan bapak kau. " a'ah kenapa ? tak puas hati ? *dengan muka bongkak dan bajet gangster HAHA. tak lah. dah dia suruh ambil siap isi borang lagi kayy. anak dia yang baik dan comel ni cuma mampu tersengih secara terpaksa bila dia bagitau okayy mula lah biasakan otak dengan subject business. -_-" wahahaha. okayy ni macam gelak secara terpaksa je. eh macam dah melalut je -_- alahai pehal tetibe cerita sal ayah saya plak ni. mungkin rindu. eceyh. HAHAHAHA. tetibe teringat dia sebab nak call suruh bank in duit. heeeeee. tuh pun nak bagitau ke ? -_-


okayy dah panjang sangat plak dah. ni nak pegi bilik kawan saya kat kolej intan tuh haaa nak study law bersama2 dengan mereka. majulah law untuk sebuah kereta ! yeahh ! :D



ok bai ! adios ! :)


p/s: ramai sangat tanya kenapa deactivate fb. hee :) pleaseeeeeeeeeee doakan kejayaan saya dengan kawan2 saya kayy ! :) sayang anda semua ! :D

8 comments:

miratun madihah said...

Good luck awak!!!!!
Kita balik dulu, kuikui padahal kita abis lambat :D

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

terima kasih terima kasih :)
kenapa baliiiiiiikkkkkkkkk ? -_-
*kecewa gila sekarang ni

TamaoSerizawa said...

pe brg final2..
org tido kot sabtu ahad.. :P

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHAHAHAHAHA
asal kejam sangat you ni ?
eii rasa macam nak pukul you kuat2 tau tak -_-

Nurul Mazni said...

sori yer.. komen tak der kaitan dengan entry.. kirenye skang dh habis study lah yer? then tak smbung degree ker ?

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

eh tak habis lagi
ada lagi 2 sem lagi ni
lepastuh terus sambung degree :)

hamzah ian said...

selamat jawab exam ye.. hehe

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

terima kasih hamzah ian :)

Post a Comment