Followers

Thursday, September 22, 2011

sebelum peperiksaan bermula

hello geng ! sekarang ni saya tengah pening, stress and risau dengan final exam. yaaaaaaa memang ah paper lambat lagi. habis pun lambat haa -_- orang dah sibuk dah pergi exam semua, saya still ada kat rumah ! :) okayy malas nak cakap banyak2 just nak cakap wish me luck ! :) nak dapat pointer tinggi nanti boleh dapat kereta. wuwuwuwuwu~ best nye nanti tak payah nak naik bus cepat tapi lembap tuh. hee. lepastuh boleh balik bila2 yang saya nak. hee. :) lepastuh lepastuh boleh terus keluar dengan kawan2 bila dah sampai shah alam. lepastuh senang nak dating. eh ? HAHAHA. okayy dah jangan berangan. paper saya start next week. tapi saya balik segamat 25/9 sebab kat rumah tak boleh nak focus bila study. and last paper 7/10. lambat lagi kot nak habis ! damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nak balik awal -_- slip nak masuk exam tak print lagi. past year question untuk subject finance tak cari lagi. ahhh stresssss gilaaaaaaaaa. -_- ooh tak habis hafal law dengan cases lagi. okayy dah malas nak update sampai habis exam. after balik shah alam dah bersenang-lenang kat rumah baru sibuk2 balik kat blog. HAHAHA.





doakan saya dapat buat exam dengan cemerlang kayy. nanti saya boleh dapat kereta and boleh bawak korang jalan2. sayang koranggggggg. hee :)



ok bai ! adios !

7 comments:

miratun madihah said...

untunglah dia kan,paper lambat. hehe

7hb baru habis? kita ni 9 hb tau, kesian lagi kat kita ni , hehe

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

awak diim kan ?
diim memang macam tuh
heee :)

kura said...

tu niat dah ada kereta nnt tak betul dah tu. kabo kat ibubapa kang? Eheh! hahah

nysa_nessie said...

Eh ? Beli kereta bawak adik jalan kan ? Haha :p

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

encik kura: HAHAHA
woii jangan ah !
tak baik kayy kejam2
heee


adik:yeeeee tuh sudah pasti !
HAHA :D

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

bloghok: :)

Post a Comment