Followers

Sunday, September 18, 2011

berangan je lebih

heyy geng ! :D sebenarnya saya tak tau nak update apa. just terasa macam nak update je. HAHA. tetibe terfikir bila lah nak part 6 ni woiii. okayy padahal tinggal lagi 2 sem je lagi ni. haaaaaa bila nak habis part 4 ni woii -_- serious dah tak sabar nak grade diploma. lepastuh dah tak payah pergi segamat dah. sambung degree kat shah alam je. kan dekat je dengan rumah. HAHA. takde class balik je rumah tidur. makan pun tak kisah. nak makan je singgah rumah jap. mama masak. wuwuwuwuwuwuwuwuwu~ bestnyeeeeeeee :) ok dah jangan kuat sangat berangan cik syiera oiii. 




ok dah habis update. sekarang nak siap2 jumpa kawan lama masa sekolah dulu ! lama gilaa tak jumpa dorang haaaaaaaaa :)




ok bai ! adios ! :)

2 comments:

kura said...

amboi. cenggini je update? betol betol iklas ni. haha..

er. untung la dah part 4. wuh.

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

yelaaaaaaaa encik kura :)
HAHAHA
err tapi part 4 diploma
bukan part 4 degree -_-

Post a Comment