Followers

Tuesday, November 22, 2011

hutang yang perlu dilangsaikan ! :)

hello gang ! saya tak sempat nak update keadaan saya di segamat. HAHA ooh btw harini nak selseaikan hutang tag saya. HAHA. thanks girlfriend saya, nysa sebab tag saya kat entry ni :)

before nak start jawap soalan, kena letak peraturan dulu. ni rules dia :)

1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the questions the tagger set for you
4. Create 11 new question for the people who tagged to answer
5. Choose 11 blogger to tagged and link them on the post
6. No tag back

*copy paste dari nysa. HAHA

11 things about me :

1. perempuan
2. anak sulung daripada 3 orang adik-beradik
3. suka dengar lagu kuat2. HAHA
4. suka shopping
5. menari since tadika sampai sekarang :)
6. dulu ayah saya nak saya jadi doctor sampai beli mainan doctor2 -_-
7. business student yang dah nak habis diploma :)
8. dulu rancang nak further study kat germany buat architecture :)
9. minat subject chemistry sangat2 !
10. pernah jawat jawatan penolong ketua pengawas time sekolah rendah. wuuu hebat -_-
11. lebih suka duduk kat rumah time cuti sebab kat segamat tak cukup rehat -_-


okayy jawap soalan nysa :)

1. Lagu fav sepanjang hidup ? 
- graduation by vitamin c 
2. Berapa kali jatuh cinta ? >.<
- HAHA. aaaaaa adalah dalam 4 kali -_-
3. Agak agak, apa persamaan awak dan saya ? Haha.
- banyak rasanya ! yang paling ketara phone sama ! HAHA
4. Rome Itali , Seoul Korea or London ?
- pastilah rome itali :)
5. Pernah fallen in love dengan cikgu practical sekolah korang tak ? Haaaa.
- tak pernah langsung sebab tak handsome -_-
6. Kalau anak raja datang pinang korang, terima ke tak ? Kenapa terima atau tolak ?
- tak terima sebab bukan suka pun kat anak raja tuh. HAHA
7. Teringin nak pergi mana dalam dunia ni ? 
- nak bagi 2 tempat boleh ? :) rome and germany !
8. Boyfriend/Girlfriend lagi muda, sebaya atau lagi tua ? Bagi sebabbbb. 
- aaaaa sebaya boleh, lagi tua boleh. sebab ? tak tau -_- HAHA
9. Ice cream Vanilla, strawberry or chocolate ?
- chocolate. :)
10. Wedding theme- Garden, beach, village or hotel ?
- garden. nyomeii ! HAHA
11. Kalau diberi pilihan jadi seperhero/heroin, nak jadi watak apa ?
- sailor moon. HAHA



okayy tak tau nak tag siapa and nak buat soalan apa. so sampai sini sahaja !


ok bai ! adios ! :)


p/s : saya balik rumah minggu ni ! :D

6 comments:

Rtp Farra Arisha said...

arisha pun suka shopping :')

si robot comel said...

untunglah balik,haha

jum lepak key eelll :d

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

arisha: heeee :)


robot : haaaaaaaa jom jom !
mungkin nak pergi kl sabtu ni
HAHAHAHAHAH

nysa_nessie said...

Wahhh. Ni bagi markah full mark lah. Haha :p

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHAHA
belanja jangan lupa
macehh
heeee :D

Syahirah Suhaili said...

wiieee..adiela pon nak pg rome itali..jom pergi sama2 kalau ada rezeki :D

Post a Comment