Followers

Tuesday, November 15, 2011

saya sangat excited !

hello gang ! nak bagitau hari ni birthday amar ! alaa yang berlakon cerita nilapura tuh ! aww ! HAHA okayy saje nak bagitau yang semalam saya buat status untuk dia then dia comment !!!!! eh excited plak. heeee. lepastuh kat twitter pun dia reply. serious excited habis ! WAHAHAHA. ooh ya dulu saya ada cerita tentang amar kat blog. sampai sekarang ramai yang baca entry tuh dengan keyword amar asyraf ataupun penunggu istana -_- okayy nak ucapkan thanks sebab baca entry excited saya tuh :) kalau ada lagi yang tak berapa kenal amar ni siapa, gunalah khidmat google kayy :D okayy nak bagitau tuh je. heeeeeeeeee :D




ooh ya saya makin kuat merepek di twitter -_-



ok bai ! adios ! muahh2 khas untuk pembaca blog ni. awww ! :P

7 comments:

kura said...

untung la tak bertepuk sebelah tgn. wuhuu!

si robot comel said...

perghhh,suka leetewww :D

Arina said...

sai..dr minat si amar ni baik minat botak juvana tu..hehe!~

nysa_nessie said...

Okay. Ini yang angah sebok cerita semalam tu kan ? Hahaha :p

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

encik kura : untung gila tau tak !
HAHAHAHA

robot comel : suka sampai tak tidur malam
HAHAAHAH


along : taknakkkkkkkkk
amar lagi comellllllll
HAHAHAHAHA

adik : yessssssssss ! :D

Umie Artoqiemie said...

aisehmann.. eksaited jugak aku dengarnya.. terkene bias haha.

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

haaaaaaaaaaa excited gilaaaaaaaaaaaaaa kayyyyy !
HAHAHAHAA

Post a Comment