Followers

Monday, November 14, 2011

err ini tiada tajuk -_-

hello gang ! saya nak update secepat yang mungkin ! heee relax, relax. okayy actually saya nak bagitau yang cuti saya tinggal 4 hari je lagi. sabtu ni dah balik segamat yang indah tuh :( waaaaa sedih -_- jadi mood saya entah pergi mana entah. mungkin merajuk sebab dah kena balik segamat. serious tak cukup lagi nak lepak kat rumah sambil makan lepastuh dah kenyang tidur. bahagia kan hidup saya di rumah ? HAHA tadi pun saya dah tengok jadual class saya. tak best sebab hari isnin class full daripada pukul 8 pagi sampai 6 petang, hari selasa 1 class je sampai pukul 10 pagi, hari rabu okayy2 je ada 2 class daripada pukul 10 sampai pukul 4, hari khamis ada 2 class jugak sampai pukul 12. ooh yang ni tak best. saya ada class hari jumaat ! nak balik rumah awal :( class saya sampai pukul 10 pagi. haihh harap2 boleh discuss dengan lecturer nak tukar class hari jumaat tuh ke hari selasa sebab free sangat. kalau boleh -_- okayy malas nak berceloteh panjang, saya nak menghabiskan sisa-sisa cuti semester saya ni dengan perkara yang berfaedah. HAHAHA



untuk students yang baru masuk ni, haiiiii budak2 part 1 :) *sambil lambai-lambai :)



ok bai ! adios ! :)



p/s : harap-harap permohonan kolej berjaya -_-

4 comments:

si robot comel said...

hai kakak senior,hehe. kita budak part 1 lagi ni,haha.

hari pertama ada kuliah, hari selasa cuti keputeraan sultan johor,haha, balik ahad jelah cik kak oi,

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

gedik nyeeeeeeeeeeee HAHAHAHAHAHA
alaaaa ayah kite yang hantar hari sabtu :(
sedih kite tau
HAHAHA
rasa macam nak balik hari selasa tuh je -_-

kura said...

untung ada cuti lg 4 hari. wuuuuuuuuuuuuu.

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

eh encik kuraaaaaaaaaaa
tak untung lah
lain lah kalau cuti ada lagi 4 bulan
baru untung -_-

Post a Comment