Followers

Saturday, November 12, 2011

entry di kala kebosanan :)

hello gang ! maaf, maaf tak update blog sebab internet buat hal. biasa lah bila duduk kat hutan batu memang macam tuh. HAHA. takde benda yang menarik pun nak cerita sepanjang cuti ni. cuma nak bagitau yang saya dengan maya dengan mighaaa pergi segamat and balik rumah pada hari yang sama macam segamat sebelah je dengan shah alam/selayang/bangi HAHA. okayy kitorang bukan tak sabar nak balik segamat, tapi kitorang pergi register MUET. -_- biasalah bila dah masuk part 5 mesti sibuk2 nak ambil MUET. hee. kalau korang nak tau, proses pendaftaran MUET cuma mengambil masa kurang 30 minutes di HEP. cepat bukan ? bila fikir balik nak sampai segamat ada lar dalam 4 jam dari shah alam, kira pergi balik 8 jam. oh hoi register MUET kejap rupanya -_- saya rasa macam kitorang sangat bersemangat untuk ambil MUET sebab sanggup datang ke segamat padahal boleh je nak wakilkan orang isi borang tuh lepastuh faks je nombor pin tuh. -_- takpe, dengan semangat yang waja seperti ini, kami mengharapkan agar MUET kami dapat band 4 keatas. amboi ayat skema sungguh. HAHA. okayyyyyyy dah cukup cerita tentang MUET. 



sebenarnya kan saya malas sangat-sangat nak balik segamat sebab tak cukup cuti lagi :'( serious nak nangis bila fikir dah nak balik segamat. waaaaaaaaa :'( nasib baik lah tinggal lagi 2 sem je lagi. lepastuh habis ! ooh yeahhhhh ! ecehh~


okayyy dah habis update untuk harini. takde cerita yang menarik pun. :) ooh ya esok saya pergi kenduri kahwin ! ooh yeahh ! dah lama tak pergi kenduri kahwin -_-


ok bai ! adios ! :)

7 comments:

Umie Artoqiemie said...

semangat MUET.
wahh nak ekot gi kenduri..

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

biasa lah umie
nak hidup kan
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
jom jom
ajak satu kampung kite pergi makan free
HAHAHAHA

budak penjara said...

tp klu orng belajr obesi dh x kena amik muet tau..hehe

si robot comel said...

hamboi sayang segamat eh,haha

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

budak penjara : sebelum reply, haiiiiiiiiii :)
err tapi saya belajar kat dalam hutan belantara saja
bukan obersi
HAHAHA
bestnyeeeeee siapa yang belajar kat obersi -_-


robot comel : HAHAHAHAHAH
kite memang sayang sangat kat segamat
heeeee :)

JAY PARK'S GILFRIEND said...

helloooo kte dah cmment! belanja kte tau! hahaha. ahaks >.<

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

eiiiii gelinyeeeeeeeeeeeeee !
girlfriend jay park konon
dia pun tak kenal awak tau tak
HAHAHAHAHHAHA

Post a Comment