Followers

Monday, September 17, 2012

segamat banyak kenangan :')

assalamualaikum semuaaaaaa :) serious dah lama gila tak update blog ni. dah bersawang dah. oh ya, blog sebenarnya dah berubah rupa. wuhuuuu ! ni semua disebabkan one of my senonggeng a.k.a roommate yang semangat nak edit blog kite ! HAHAHA. okay sebenarnya, zue yang semangat nak baca entry baru kat blog saya ni. so, saya pun semangat lah nak update kenn sebab ada senonggeng yang nak baca blog. heeee. jadiiiiiiii entry ni untuk doranggggg ! :D sekarang ni kitorang semua busy dengan assignment yang berlambak gilaaaaa ! yela dah final sem kan. tinggal lagi beberapa minggu je lagi jadi student diploma. lepasni dah takde dah title budak diploma. :) actually, bila dah nak grad ni kan, byk gila kenangan yang kitorang cipta. eceh ayat over gila. HAHA. salah satunya, 


time bulan puasa haritu, ada sekali tu kitorang ( saya lah of course, ifa, deyla, zue and sha) yang semuanya dari shah alam except deyla (kitorang kutip dia kat seremban) nak balik ke segamat. kiranya kitorang semua ni satu kereta lah. then, dah sampai tangkak tak silap, kitorang semua cari kedai nak makan utk berbuka sebab dah nak berbuka time tu. tapi tak jumpa so kitorang pun teruskan perjalanan. and thennnn time tu kat area kelapa sawit tu, dah bunyi azan maghrib. andddd kitorang terpaksa berbuka kat dalam kereta. and yang paling sedihnya, first time berbuka kat dalam kereta. makan kurma, karipap je. sedih gila kot time tu. HAHA. time tu semua sayu je dlm kereta. hehe.

next, bulan puasa jugak time tu. kitorang dari segamat nak balik shah alam. time tu dlm kereta cuma ada saya, ifa and zue. and yeahhh. ifa terlepas exit after nilai tu. ala yang nak pergi shah alam tu. padahal sellau je balik. sampai sesat jugak lah. HAHA. and ada satu cerita pasal terlepas exit lagi ni. time tu after raya, nak balik segamat ni. si ifa tu boleh pulak terlepas exit ke tangkak. and time tu saya dengan zue dah pandang sesama sendiri. HAHA. lepastu terus sampai uitm segamat dalam pukul 12 lebih tengah malam. penat gila time tu. kitorang sampai masuk exit mana entah after tangkak tu. lepasni memang expert lah jalan kat johor ni. hehehe.

okay sebenarnya banyak lagi cerita. tapi takpe, after dah settle semua assignments ni, akan ada update lagi okayy ! :) okay sebelum tu, nah gambar kami geng2 senonggeng ! :)


hyeeee. kami semua budak DBS part 6. time ni time dinner DBS :) 


okay bye uolssssssss ! assalamualaikum :)

p/s : tajuk tu zue yang bagi. heeee :)

9 comments:

si robot comel said...

alaa,awak dh nak grad dah. sobsob

zu said...

eeeeiii sedih kan. 3 tahun kita kat sini. drpd kelas b3 kita sama2 stay satu kelas, tak berpecah pun smpi la b3 dh takde. tp b3 ttp dlm hati :')

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

anyonyonyo jangan sedih okay :')

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

zue: kennnnnnnn :'( sedih sangat la bila fikir balik. :'( takpe2 even nanti dah habis pun, kita kena selalu keluar sama2. HAHA

irah said...

DEGREE ! DEGREE ! DEGREE !

lepas ni anda akan menempuhi alam degree !

ingin tahu dengan lebih lanjut tentang masa depan anda? jemput singgah blog saya :)

~~ Cik Muda Enny ~~ said...

wah..tahniah syg.. akhirnye tibe mase utk korg grad yer...
wish u luck syg..

pstt..-segamat mmg byk kenangan even there is nothing.. hahahha (:

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

irah : heeee okay :)



waniey : thanks awakkkkkkkkk. rindu tau takk :( yess sangattt ! memang banyak kenangan kat segamat ni lebih2 lagi dengan awak. sobsss :(

insan merana said...

melawat sini :)

- Lordz Lucyferz - said...

comel nya awek =3

Post a Comment